سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اطلاعات علمی و ارتباطات جهانی

نظر
شاید کمتر کسی است که بد‌حجابی برخی از زنان و دختران را ندیده باشد، این حرف آنجایی بیشتر مسجل می‌شود که می‌بینیم بسیاری از بانوان در اتومبیل‌های شخصی بدون پوشش سر هستند و هنگام خروج ظاهر خود را موجه می‌کنند. به گزارش فارس در کلاس درس از سخنان استاد یادداشت‌برداری می‌کند که ناگهان مقنعه‌ای که بر سر دارد از سرش می‌افتد بدون این‌که احساس ناراحتی کند از موقعیت استفاده کرده و موهایش را دوباره مرتب می‌کند، اما در کلاس درس استاد، مردانی هستند که او را خیره خیره نگاه می‌کنند.

این روزها اجرای طرح امنیت اجتماعی نقل اکثر رسانه‌ها شده است، طرحی که از سال 84 به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید اما عملکرد سازمان‌ها و نهادهای ذیربط به نوعی سؤال برانگیز است.

شاید کمتر کسی است که بد‌حجابی برخی از زنان و دختران را ندیده باشد، این حرف آنجایی بیشتر مسجل می‌شود که می‌بینیم بسیاری از بانوان در اتومبیل‌های شخصی بدون پوشش سر هستند و هنگام خروج ظاهر خود را موجه می‌کنند.

حتی در برخی از تاکسی‌ها و واگن‌های مترو، پدیده بدحجابی زنان دیده می‌شود اما وقتی مسئله بسیار ناراحت‌کننده به نظر می‌رسد که پدیده بدحجابی به مکان فراگیری علم و دانش تخصصی یعنی دانشگاه‌ها نفوذ کرده و رو به گسترش می‌رود.

مانتوهایی خاص و نقاب‌های رنگی
-----------------------------------------

این گونه به نظر می‌رسد یک جریان مشکوک می‌کوشد تا دانشگاه را که باید محل پژوهش، فناوری و تحصیل علوم و فنون جدید باشد به محلی برای خودنمایی و بدحجابی زنان و دختران تبدیل کند.

موارد بد‌حجابی در اکثر دانشگاه‌های کشور دیده شده و دیگر فرقی نمی‌کند که این دانشگاه دولتی، آزاد، غیرانتفاعی، جامع علمی کاربردی یا پیام نور باشد تا مقصر را سهل‌انگاری مسئولان آن دانشگاه معرفی کنیم؛ مهم آن است که اگر سری به یکی از این دانشگاه‌ها زده باشیم آثار پدیده رو به گسترش بدحجابی دختران دانشجویی را می‌بینیم که با مانتوهایی کوتاه و صورت‌های بزک کرده توجه دانشجویان دیگر و حتی اساتید را به خود جلب می‌کنند.

ترویج حجاب با برنامه‌ریزی‌های مدون قابل اجراست
-------------------------------------------------------------

امیر طاهرخانی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار زنان باشگاه خبری فارس «توانا» می‌گوید: بدون شک عدم رعایت حجاب در دانشگاه‌ها مشکلاتی را برای تحصیل دانشجویان به بار می‌آورد و مانعی بر سر راه پژوهش‌های دانشجویی و در مجموع درس‌خواندن آنان است.

وی با بیان اینکه رعایت حجاب در کاهش انحرافات اجتماعی تأثیر فراوانی دارد، معتقد است: برای مقابله با تهاجمات و هجمه‌های غربی به خصوص در بحث حجاب و ترویج این فرهنگ باید برنامه‌ریزی‌های مدون و طولانی مدتی داشته باشیم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بر این باور است که نکات مثبت و ویژگی‌های ارزشی حجاب برای حضور در جامعه باید برای دختران و زنان واضح و روشن باشد.

تبلیغات سوء کشورهای غربی در مقابله با حجاب
---------------------------------------------------------

طاهرخانی عنوان می‌کند: رعایت حجاب و تشویق دختران به این امر در جامعه باعث کاهش بسیاری از انحرافات و بزهکاری به خصوص در نسل جوان می‌شود.

به گفته وی اصل تأکید اسلام بر رعایت حجاب و عفاف در جامعه،‌حفظ کرامت و ارزش‌های درونی زن است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به این که کشورهای غربی تبلیغات سوئی به منظور عدم گرایش زنان به حجاب دارند تاکید می‌کند: باید برای ترویج فرهنگ حجاب باید اقدامات جدی داشته باشیم.

رئیس‌جمهور از مدیران گزارش کار بخواهد
------------------------------------------------

حجت‌الاسلام سید محمد جواد ابطحی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس می‌گوید که رئیس جمهور باید دستگاه‌های دولتی را موظف کند تا این طرح را به طور جدی پیگیری کنند و از مدیران گزارش کار بخواهد که به چه مقدار با افرادی که مسئله مهم حجاب را رعایت نمی‌کنند، برخورد کرده‌اند.

ابطحی تأکید می‌کند: هر طرحی که برنامه‌ریزی می‌شود، جنبه ملی دارد و اینکه اجرای طرح حجاب و عفاف مربوط به دولت نیست، حرف بی‌اساس و فاقد وجاهت قانونی است.

ضرورت رعایت حجاب دختران جوان برای امنیت اخلاقی‌
---------------------------------------------------------------

فاطمه بداغی معاون حقوقی رئیس جمهور نیز در گفت‌وگو با خبرنگار زنان باشگاه خبری فارس «توانا» می‌گوید: آگاهی و داشتن اطلاعات از آسیب‌های اجتماعی برای خانواده‌های مسلمان در جامعه اسلامی از مهم‌ترین موضوعات در خصوص اجرای طرح عفاف و حجاب است.

وی معتقد است: بیداری خانواده‌ها و عدم غفلت نسبت به فعالیت‌های جوانان در کنار اقدامات بخش‌های دولتی، ‌برای اجرای طرح عفاف و حجاب مؤثر است.

بداغی می‌گوید: دختران جوان اگر می‌خواهند در دانشگاه‌ها همچنین در محیط‌های شغلی، امنیت اخلاقی و اجتماعی داشته باشند باید حجاب اسلامی خود را حفاظت کنند.

به گفته معاون حقوقی رئیس‌جمهور، حضور زنان بدحجاب در جامعه، موجب شکسته‌شدن موازین شرعی و عدم پذیرش آنان در عرصه‌های اجتماعی می‌شود.

اجرای طرح امنیت اجتماعی با استقبال افکار عمومی مواجه شده است و به تازگی حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برخورد با بدحجابی را به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ابلاغ کرده است که در صورت اجرای آن می‌توان گفت مشکل بدحجابی در دانشگاه‌ها تا حدود بسیاری مرتفع می‌شود.

این مسئله در حالیست که رؤسای دانشگاه‌های مختلف از آغاز برخورد با بدحجابان در دانشگاه‌های خود سخن گفته و این مسئله را به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی در دانشگاه مطرح می‌کنند.