اینجانب آمادگی همکاری جهت درج تبلیغات در همین وبلاگ را دارم، لذا از کسانی که تمایل دارند, جهت مکاتبه و ارتباط با نویسنده وبلاگ با ایمیل زیر در ارتباط باشند:
nazari.mohamadamin@yahoo.com
اینجانب آمادگی همکاری جهت درج تبلیغات در همین وبلاگ را دارم، لذا از کسانی که تمایل دارند, جهت مکاتبه و ارتباط با نویسنده وبلاگ با ایمیل زیر در ارتباط باشند:
nazari.mohamadamin@yahoo.com
گوشی هوشمند جدید ایرانی به نام شاهین با مشخصات غافل گیر کننده
4GB ram, 5000mah: battery
دوربین دوگانه، سنسور اثر انگشت
برای دیدن جزییات بیشتر به سایت سازنده گوشی(www.glx.ir) بروید.
در ضمن برای تخفیف گرفتن، موقع خرید در قسمت کد تخفیف GM66257170 را وارد کنید.
تست تصادف برای خودروهای ایرانی
عصر خودرو : در ایران هیچ موسسه تایید خودرویی مثلا مانند موسسه استاندارد خودرو وجود ندارد تا خودروهای ناامن را معرفی کند و علاوه بر این، هیچ آمار داخلی در این خصوص نیز وجود ندارد تا کسانی که می خواهند اتومبیل بخرند، بتوانند خودروی ایمن را از ناایمن تشخیص دهند. به هر حال راهی برای فهمیدن آن وجود دارد!
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» به نقل از برترین ها اکثر خودروهای دنیا در کشورهای آمریکا و اروپا تست تصادف شده اند که با مراجعه به این سایت ها می شود راحت تر برای خرید خودرو تصمیم گرفت.
این تست ها توسط موسسه euroncap و انجمن ایمنی آمریکا وهمچنین با توجه به بررسی فیلم تست های تصادف انجام شده در موسساتی مانند مایرای انگلستان تنظیم شده است. آدرس سایت www.EURONCAP.com است.
در این سایت بر اساس میزان ایمنی خودرو حین تصادف امتیاز داده شده است.
تمام خودروهای تولید شده در کشور به غیر از چند مدل وطنی در اروپا یا آمریکا تست تصادف شده اند. در اینجا تعدادی از خودروهایی که بیشترین فروش را در کشور دارند، آورده ایم تا شما حداقل آگاه باشید پشت چه فرمانی می نشینید.
تست تصادف یعنی چه؟
تست های تصادف به این صورت انجام میگیرد که خودرو حین تصادف چه خسارت های جانی به همراه خواهد داشت. مثلا خودرویی که تصادف می کند برای سقف و ستون درهایش چه اتفاقی می افتد و ممکن است به سرنشین های آن چه آسیبی برساند؟
به نوشته برترین ها، میله فرمان، موتور و تجهیزات داخل کاپوت چقدر احتمال دارد در زمان تصادف وارد اتومبیل شده و به سرنشین های آن آسیب بزند؟ طبیعتا خودرویی که کمترین خسارت را وارد کند بیشترین نمره را خواهد گرفت که متاسفانه اتومبیل هایی که داخل کشور هستند زیاد نتوانستند نمره قابل قبولی را در این آزمایش ها دریافت کنند.
پراید
خودرویی که این روزها در هر کوی و برزنی دیده می شود و به خاطر قیمت پایین آن هر قشری تقریبا توان خرید آن را دارد چندان هم ایمن و مطمئن نیست و در بخش تست تصادف نتوانسته سربلند بیرون بیاید و امتیاز خوبی نگرفته است.
در نتایج تست موسسه ایمنی بزرگراه های آمریکا خودرو پراید بدترین خودرو سواری شناخته شده که می تواند جان سرنشینانش را به طرز وحشتناکی به خطر بیندازد.
پراید در تست تصادف دچار انحراف شدید در ستون، درها و سقف می شود. کابین سرنشینان تاب برمی دارد، در خودرو باز می شود و مواد داشبورد هم صدمه شدید به پای راننده می زند. جلو خودرو درست جمع نمی شود و بسیاری از قطعات کاپوت مانند موتور هم در تصادف شدید وارد کابین می شود.
پژو 206
206 از آن خودروهای جوان پسند است که خیلی طرفدار دارد و در تیپ های مختلف تولید می شود و خوشبختانه در آزمایش های صورت گرفته مشخص شده که ایمنی لازم را هم دارد. خودرو پژو 206 از نظر ایمنی چهار ستاره از پنج ستاره موسسه euroncap را گرفته است.
این خودرو زمانی که دچار سانحه شود کاپوتش تخریب شده اما موتور مچاله شده اش به جای اینکه داخل اتومبیل شود و به راننده و سرنشین کنارش آسیب برساند به سمت زمین متمایل می شود و همین موضوع سطح ایمنی پژو 206 را بالا برده است.
ام وی ام
ناامن بودنش کمتر از پراید و همزادش ماتیز نیست و موسسه euroncap بیشتر از دو ستاره از پنج ستاره را به او اختصاص نداده. در تست صورت گرفته مشخص شده علاوه بر اینکه سقف ام وی ام خم می شود درهای آن هم باز شده و احتمال اینکه سرنشین ها به بیرون خودرو پرتاب شوند را بالا برده است. علاوه بر این، قطعات داخل جلوی خودرو صدمه شدیدی به سرنشینها خواهد زد؛ به طوری که آسیب واردشده به آدمک تست در ناحیه سر، گردن و بالاتنه در حد قرمز است که نمی تواند وضعیت خوبی باشد.
سمند
اما سمند کمی می تواند خیالمان را راحت کند که آنقدرها هم خودروهای وطنی خطرناک نیستند. تست تصادف سمند در شرکت مایرای انگلستان انجام شده به خاطر اینکه دو خودرو داخلی تیبا و سمند به دلیل بومی بودن توسط موسسات معتبر اروپایی و آمریکایی مورد بررسی قرار نگرفته اند.
با این حال در همان تستی که انجام شده کمی بهتر از سایر اتومبیل ها عمل کرده، به طوری که در این تست سمند سقفش تاخورده (خمیدگی به داخل اتاق) و نیز رکاب باعث شکستگی پای آدمک تست شده است. ایربگ آن به موقع کار کرده و خوشبختانه به خاطر اینکه وزن عقب و جلوی سمند متناسب است، حین تصادف عقب خودرو بلند نمی شود.
سالم ماندن ستون ها، خرد شدن شیشه جلو موجب شده سمند از سوی شرکت انگلیسی مایر استانداردهای ایمنی را کسب کرده و از حیث ایمنی با برتری جزئی نسبت به پژو 405 شرایط کسب امتیاز این بخش را داشته باشد و اگر در موسسه یوروآن کپ این تست انجام می گرفت، می توانست سه ستاره را دریافت کند.
خودرو ملی سمند با ارتقای استانداردهای جهانی، موفق به گذراندن تست های اجباری استاندارد ایمنی کشورهای حوزه خلیج فارس (GSO) نیز شده و استانداردهای اجباری ایمنی تصادف را با موفقیت گذرانده است.
تیبا
تیبا که ترکیبی از ریو و پراید است هم مورد تست تصادف قرار گرفته. فیلم تست تصادف این خودرو نشان می دهد که در خودرو هنگام تست باز می شود و ستون های سقف هم تاب برمی دارد که نشان می دهد وضعیت ایمنی خودرو مناسب نیست و احتمالا به سختی بتواند دو ستاره ایمنی را به دست آورد که نشان می دهد وضعیت ایمنی خودرو پراید از تیبا بهتر است.
تندر 90
تندر 90 سه ستاره است و قطعات داخلی آن طوری طراحی شده که هنگام تصادف فشرده شود. همچنین از آنجایی که مخزن سوخت در کف خودرو و به دور از کمک فنرها قرار گرفته برای همین اگر تصادف از عقب رخ بدهد کمترین احتمال برای سوراخ شدن آن توسط اجزای کمک فنر وجود دارد. وجود یک لایه عرضی در پشت صندلی عقب خطر ورود اشیا از صندوق عقب به کابین را محدود می کند. ساختار لانه زنبوری داشبورد که اذز پلی پرولین جاذب نیرو ساخته شده در اثر ضربه از جلو، خطر آسیب به زانو را کاهش می دهد.
پژو پارس
یکی از مهمترین نقص هایی که خودرو پژو پارس دارد و می تواند راننده را مورد خطر جانی نیز قرار دهد در صورت تصادف احتمال اینکه میل فرمان و پدال ها به داخل اتاق خودرو وارد شود و به سرنشین آسیب برساند بسیار بالاست.
البته قسمت های زیرین خودرو مثل شاسی و قسمت زیرین کلاف بدنه مقاومت خوبی دارند ولی قسمت های بالایی بدنه چندان از استحکام بالایی برخوردار نبوده و می تواند هنگام واژگونی خودرو به سرنشینان آسیب وارد کند. همچنین این خودرو از نظر هندلینگ تعادل خوبی دارد.
زانتیا
زانتیا هم یکی از همان خودروهای جوان پسند است که خیلی هم طرفدار دارد اما بدنیست بدانید زانتیا با وجود اینکه ظاهرش به نظر کاملا محکم می آید اما اصلا اینطور نیست و در آزمایش تصادف مانند پراید تنها دو ستاره ایمنی و در واقعا یک و نیم ستاره توانسته دریافت کند که به نسبت قیمت و جثه اش اصلا امتیاز خوبی نخواهد بود.
با وجود اینکه بودن کیسه هوا در این خودرو میزان تلفات و خسارات را کاهش می دهد اما با این حال شاسی خودرو خم می شود و حتی ستون خودرو تاب برمی دارد. یکی از مهمترین نقاط ضعف زانتیا تصادف از بغل است که اگر چنین اتفاقی بیفتد بیشترین آسیب را هم به خودرو و هم به سرنشین ها وارد خواهد کرد و بالاتنه و پاهای راننده حین تصادف بیشترین احتمال آسیب را خواهد داشت.
آنقدر وضعیت زانتیا در زمان تصادف بد است که کلا فرقی نمی کند قرار است با کدام سمت این تابوت مرگ تصادف کنید چون در تست های صورت گرفته شده، تصادف از جلو هم در وضعیت قرمز قرار دارد. این خودرو زمانی وارد بازار ایران شد که تولیدش دراروپا متوقف شده بود که چندان هم موفق نبوده است.
مگان
مگان وضعیت ایمنی اش خیلی بهتر از زانتیای یک و نیم ستاره ای گزارش شده است و در این تست سربلند بیرون آمده و با دو کیسه ایمنی هوا پنج ستاره دارد. یعنی در آزمایش های صورت گرفته هر اتفاقی که برای زانتیا افتاده برای مگان نیفتاده است؛ نه شاسی اش انحراف پیدا کرده و نه ستون هایش خم شده است. همچنین در سیستم ترمز این خودرو از تکنولوژی سیستم ضدقفل و توزیع الکترونیک نیروی ترمز در چرخ استفاده شده که عملکرد خیلی خوبی را به همراه دارد.
مزدا 3
مزدا 3 هم مانند مگان ایمنی خوبی دارد. کیسه های هوایی که برای راننده و سرنشین ها و همچنین کیسه های جانبی تعبیه شده، یکی از مهمترین علت های بالا رفتن امتیاز آن از نظر سطح ایمنی است که پنج ستاره اش کرده است.
سوناتا
این ماشین توانسته از نظر سطح ایمنی چهار ستاره را از موسسه euroncap دریافت کند. سوناتا نیز مهمترین امتیازش به خاطر کیسه های هوای تعبیه شده اش است. البته به شرط آنکه اصل باشد. سطح کلی نتیجه این آزمایش و همچنین ساختار خودرو خوب گزارش شده. احتمال آسیب ندیدن سر، گردن و سینه حین تصادف متوسط گزارش شده اما از نظر سطح ایمنی پا و زانو خوب است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» قبل از خرید خودرو دست دوم به نکات زیر توجه فرمایید:
1) به کمک یک آهن ربا خوردگی و زنگ زدگی بدنه ماشین را کنترل کنید. اگر آهنربا به قسمت وسیعی از بدنه نچسبد نشانگر آن است که این قسمت به خاطر تصادف از بین رفته و با بتونه پر شده است اگر قسمتهای از بین رفته زیاد باشد و یا رنگ شدگی در سمت سقف و ستون باشد ازخریدن ماشین صرفنظر کنید.
2) گلگیرها را از نظر تعویضی بودن بررسی کنید. برای این منظور ابتدا رنگ گلگیرها و بدنه را باهم مقایسه نموده و سپس صدای گلگیرهای دو طرف در هنگام ضربه وارد کردن به آنها و سپس علایم ظاهری مانند نقطه جوشهای اتصال گلگیر به بدنه (از لای درب مشخص است) و مومهای فابریک شرکت در هر گلگیر (از سمت موتور مشخص است) و فاصله و قرارگیری استاندارد گلگیر بر روی خودرو در دو طرف (در خودروهای تصادفی در هر حال کمی اختلاف فاصله در دو طرف خودرو وجود دارد). قسمت داخلی گلگیر از سمت موتور را از نظر دفرمگی و ضربه و تغییر شکل بررسی و مقایسه نمایید مخصوصا نقاطی که در معرض ضربه قراردارند مثل سر شاسی. قسمتهای داخلی خودرو به سختی صاف می شود و معمولا با بررسی معمولی می توان به ضربه خوردن آن پی برد. موارد ذکر شده را با مقایسه دو طرف خودرو یا مقایسه با خودروی نو می توان بررسی نمود.
3) به چهار گوشه ماشین به صورت عمودی فشار ناگهانی وارد کنید در حالت طبیعی باید ماشین به شکل اولیه خودش بازگردد و نوسان نکند. اما اگر ماشین شروع به لرزیدن کرد نشانگر آن است که سیستم تعلیق اتومبیل نیاز به تعمیر دارد.
4) درها و پنجره ها و در کاپوت و صندوق عقب را چک کنید و ببینید که به راحتی باز و بسته می شوند وکلیدها راحت در قفل ها می چرخند.
5) پارگی صندلی ها را بررسی کنید و کفی ماشین را کنار بزنید اگر قسمتی از کف ماشین زنگ زده باشد این به آن معناست که آب به زودی به داخل ماشین نفوذ می کند.
6) برق ماشین را به دقت بررسی کنید چراغها ,راهنماها , بوق، ضبط و باند و آب پاشها .
7) به کیلومتر شمار نگاه کنید و ببینید که کیلومتر نسب شده با ظاهر ماشین مطابقت میکند راننده معمولی در سال 12 هزار کیلومتر ماشین میراند اما اتومبیلی که در خدمت شرکت است در سال 40 هزار کیلومتر راه می پیماید باید ظاهر اتومبیل با کیلومتر ثبت شده فرقی نکند زیرا هر کسی می تواند کیلومتر شمار را دستکاری کند .
8) موتور رابررسی کنید تا هر گونه ایراد و یا علامت تعمیری را در آن بیابید این علامات عبارتند از:
وجود چسب اببندی قرمز رنگ بین کارتر و موتور در قسمت پایینی موتور
وجود چسب قرمز رنگ کنار بلوکه و سرسیلندر
داغ شدن سریع سرسیلندر (قسمت بالای موتور) و خنک ماندن بلوکه (قسمت پایین موتور)
صدای ضربه یا سایش از موتور در حالت سرد یا گرم البته در صورت صدا ندادن و پس از گرم شدن موتور گیج روغن را بکشید و غلظت روغن روی گیج را با روغن معمولی مقایسه نمایید نباید روغن دارای غلظت زیادی باشد (بیش از غلظت روغن معمولی) در این صورت ممکن است فروشنده جهت کاهش موقتی صدای موتور از روغن غلیظ استفاده کرده باشد.
دود آبی در هنگام گاز دادن یا به صورت کلی
کمپرس از درب بالایی موتور (محل اضافه نمودن روغن) برای آزمایش پس از مدتی کار کردن درب موتور را بر دارید و دست خود را بر روی محفظه قراردهید و فشار زیر دست خود را بررسی نمایید نباید فشاری به دست شما وارد شود در غیر این صورت موتور نیاز به تعمیر اساسی دارد.
گیج روغن را کشیده و بررسی کنید تا رنگ روغن روی آن شیری و خاکستری نباشد و قطرات آب روی آن موجود نباشد زیرا در این صورت خودرو نیاز به تعمیر موتور دارد.
در هنگام روشن بودن خودرو به درجه حرارت خودرو از طریق آمپر آب توجه کنید.
صدای ضربه و یا دیر شتاب گرفتن هنگام شروع به حرکت یا تغییر وضعیت در خودروهای دارای گیربکس اتوماتیک
درب رادیاتور را باز نموده (در هنگام خاموش بودن و پایین بودن حرارت) و بررسی کنید تا قطرات روغن در آب وجود نداشته باشد در این صورت خوشبینانه ترین احتمال سوختن واشرسرسیلندر است. در صورتی که حباب هوا در اب وجود نداشته باشد احتمال ترک مسیرهای داخلی هم وجود دارد که ترمیم آن مشکل ساز می باشد.
9) پس از بالا رفتن حرارت موتور خودرو را حرکت داده و محل قبلی را از نظر وجود روغن بررسی کنید تا مشخص شود خودرو از کدام قسمت دچار روغن ریزی است.
باطری را بررسی کنید یعنی ابتدا چند دقیقه روشن کنید و ببینید که بعد از آن موتور به راحتی روشن میشود .
10) فرمان را در سرازیری که شیبش تند و پر پیچ و خم باشد امتحان کنید و بررسی کنید که صدایی از آن خارج نشود در این آزمایش خودرو باید در مسیر مستقیم با سرعت 100 کیلومتر در ساعت حرکت کند.
سپس در سرعت 50 کیلومتر بر ساعت فرمان را رها نموده (در جاده بدون شیب عرضی) خودرو باید مستقیم حرکت نموده و به هیچ سمت متمایل نشود. در صورت متمایل شدن ایراد می تئاند از ترمز ضربه خوردن شاسی و کمک فنر و جلوبندی باشد.
11) ترمزها را امتحان کنید اگر مجبور باشید آن را تا آخر و یا ماشین هنگام ترمز گرفتن به این سو و آن سو مایل شود و یا صدایی از آن خارج شود نیاز به تعمیر فوری دارد زیرا این امور خطری جدی برای راننده به وجود می آورد.
قبل از اینکه تصمیم نهایی را برای خرید ماشین دست دوم بگیرید بهتر است که از کارشناسی کمک بگیرید تا ماشین را به دقت بررسی کند.
قطعاً در این آشفته بازار خوردرو در کشورمان سؤالها و انتقاداتی در ذهن همگی ما شکل گرفته است که شما خوانندگان محترم در قسمت نظرات در مقالات مختلف به آن اشاره کردید؛ چرا افزایش قیمت خودرو تا به این حد رسیده است، چرا خودرو سازان داخلی علیرغم فشارهای وارده از سوی دولت و مردم برای بهتر کردن کیفیت خودروها و افزایش ایمنی اقدامی نکرده است، چرا با اینکه قوانین راهنمایی رانندگی نسبت به سالهای قبل جدیتر دنبال میشوند و وزارت راه سازی سعی در بهسازی جادهها و راهها میکند و با وجود اینکه داشتن ایریگ و ABS برای تمامی خودروها الزامی اعلام شده است، آمار تصادفات و مرگ و میر ناشی از حوادث جاده ای رو به کاهش چشمگیری نمیروند. چرا خودرویی که خارج از ایران به عنوان خودروی اقتصادی شناخته میشود، وقتی وارد ایران میشود حتی قشر متوسط نیز از خرید آن ناتوانند؛ و بسیاری سؤال دیگر…
در این مقاله قصد داریم با چشم اندازی کلی به این سؤالها پاسخ دهیم. در ابتدا قصد دارم تا قسمتی از مقاله ای که در مجله ماشین به چاپ رسیده بود را برای شما باز گو کنم:
«کارخانه خودرو سازی هیوندای موتورز در سال 1346 ه. ش. در کره جنوبی تأسیس گردید. ایرانخودرو نیز در سال 1341 توسط برادران خیامی در نزدیکی شهرک اکباتان تهران با اسم ایران ناسیونال بنیانگذاری شد که در سال 1357 مصادره شد و نام آن به ایرانخودرو تغییر یافت. هیوندایی خودرویی با نام سوناتا و ایرانخودرو سمند را تولید کرد، این دو محصول هردو امروزه نیز تولید میشوند اما همان طور که در تصویر میبینید تفاوت زیادی بین مدلهای امروزی این دو خودرو است!» این چگونه است که این دو شرکت تقریباً در یک مقطع زمانی شکل گرفتهاند ولی امروزه هیوندایی با عناوین بزرگترین شرکت خودروسازی از لحاظ سود، چهارمین شرکت خودرو سازی دنیا از لحاظ تعداد فروش و نخستین خودرو ساز دنیا از لحاظ سرعت رشد، از ایرانخودرو پیشی گرفته است؟
برای دیدن تصاویر در اندازه واقعی روی آنها کلیک کنید!
سوناتا 2002 در برابر سمند 2002
علت این است؛ کره? جنوبی بودجه? قابل توجهی را به صنعت خودرو سازی اختصاص داد، نیروهای جوان را در همین راستا تعلیم داد و از آنها کمک گرفت و از ایده های نو استقبال کرد. پس از صادرات خودرو و تأسیس سایتهای تولیدی در کشور های مختلف، فضا برای این خودروساز رقابتیتر شد، تا آنجا که امروزه برای خودروسازان بزرگی همچون ب ام و، جنرال موتورز، نیسان و… شاخ و شانه میکشد.
بطور کلی هر کجا که فضای رقابتی حاکم باشد، میتوان شاهد پیشرفت بود. متأسفانه در صنعتی خودروسازی کشورمان رقابتی در کار نیست، به همین جهت ما شاهد درجا زدن و حتی پسرفت خودرو سازان داخلی هستیم، از طرفی میبینیم که با روشهایی همچون تعیین تعرفه? وارداتی بسیار بالا، اعطا نکردن دلار دولتی به وارد کنندگان خودرو و انواع و اقسام محدودیت ها و موانع بر سر واردات خودرو، قیمتهای خودروهای وارداتی بعضاً به بیش از سه برابر میرسند و این در حالیست که دلالان هم به این موضوع دامن میزنند.
حال از سوی دیگر، با افزایش قیمت های خودروهای وارداتی، خودرو سازان داخلی فضا را برای افزایش بی رویه قیمتها، باز دیده و در ابتدا عرضه? محصول را کم میکنند تا بازار اصطلاحاً تشنه شود، سپس شروع به عرضه? محصولاتش با نرخ جدید میکنند و اینگونه میشود که قیمت 206 تیپ دو تا 21 میلیون تومان هم میرسد و طبق معمول در آخر مردم هستند که متضرر میشوند و هیچ راه دیگری ندارند! این افزایش قیمت به گونه ایست که خودرو ساز در کیفیت خودرو کوچکترین تغییری نداده و با تغییر اجزای بی ارزشی همچون چراغ ضبط و… خودرو را وارد بازار میکند و همانطور که کم و بیش میبینیم این خودروها به دلیل ایمنی پایین سالانه جان بسیاری از هم وطنانمان را میگیرد. این تنها به این خاطر است که با کمترین هزینه سود حداکثر شود.
پس چه راهکاری باید برای این معضل اندیشیده شود؟
دولت باید به صنعت خودرو سازی توجه کند و بودجه? بیشتری اختصاص دهد و نیروهای انسانی تعلیم دیده را در این جهت بکار گیرد و بجای کپی برداری و تولید خودرویی با کمترین کیفیت و امکانات جهت سود بیشتر، خودرویی قابل قبول جهت صادرات تولید کند. وقتی پای خودروی وطنی نیز به بازار جهانی باز شود (نه تنها در کشورهایی محدود) فضای رقابتی شکل میگیرد و دولت مجبور میشود تا هرچه بیشتر از صنعت خودرو سازیش حمایت کند. حال میتواند تعرفه? گمرکی را کم و یا حتی حذف کند زیرا خودروهای داخلی با خودروهای خارجی در این زمان قابل رقابت خواهند بود.
ره دیگر این است؛ حتماً نیاز نیست که صنعت خودرو سازی کشور در جهت تولید خودرو باشد، کشورمان میتواند در شاخه های دیگر این صنعت فعالیت کند و همچون ترکیه یکی از بزرگترین تولید کنندگان قطعات جانبی، تاکسی و وسایل حمل و نقل عمومی، رنگ بدنه خودرو، موتور سیکلت و… باشد و از آن طرف نیز تعرفه گمرکی خودروها را کم و یا حذف کرده تا نیاز مردم برای خودرو به طور قابل قبول برطرف گردد.
در هردو روش میتوان دریافت که هم صنعت خودرو سازی سودی که میخواهد را میبرد و هم مردم مجبور به پرداخت مبالغ هنگفت برای خودروی قابل قبولشان نیستند. از طرفی پیشرفت صنعت خودرو اشتغال زایی را در پی دارد و میتواند به یکی از منبع درآمدهای غیر نفتی ما تبدیل شود.
در پایان جا دارد بگویم که این مقاله هم همچون بسیاری از مقالات دیگر در رابطه با همین موضوع خوانده شده و به فراموشی می رود، ولی این شما هستید که با ارتباط با مسئولین میتوانید این روند را عوض کنید، و این مسئولین هستند که میتوانند با تدبیری حساب شده و به دور از منافع شخصی، مردم ایران زمین را راضی و خوشنود نگه دارند تا ایرانمان در این عرصه نیز سربلند شود.